Scaun din lemn, pictat manual

Scaun  din lemn, pictat manual

marți, 24 ianuarie 2012


Mobilier pictat
Autor: adina
Mobilierul pictat nu mai este desigur o noutate in materie de design. Ceea ce este nou insa si merita semnalat consta in creatiile artistice care mai de care mai inventive si mai neobisnuite ale unor designeri in plina ascensiune.

­­
Un astfel de designer este Lucas Rise, a carui afacere cu mobilier pictat in Buenos Aires a luat o amploare de neimaginat. Asta pentru ca Lucas creeaza
picturi pe mobila ce seamana cu niste murale sau cu desene tribale, psihedelice etc.



Iar daca privesti cu atentie vei observa cata detalii pot contine acest picturi pe lemn, mai precis pe dulapuri, inspirate de calatoriile lui Lucas Rise atat prin Europa cat si prin Statele Unite, Africa de Sud sau Brazilia.


Din fiecare loc,
designerul a preluat un element specific pe care l-a transpus in pictura. Chiar si din tara noastra (un dulap pictat pe fond albastru marin cu diverse motive in culori vesele). Din unele unghiuri dulapurile pictate par a prinde viata. Tema carnavalului este atat de bine exprimata si atat de dinamica incat te binedispune pe data… la fel si tema parcului sau a circului.


Un
univers al culoriicare te inspira si care iti da un imbold de a incerca, de a indrazni sa depasesti limitele conventionalului. Cu putina rabdare si un dram de talent cred ca fiecare dintre noi am putea realiza o mica pictura pe un colt de mobilier.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu